085 - 580 41 82

Letselschade advocaat nodig in Maastricht?

Betrokken bij bedrijfsongeval in Maastricht?

Natuurlijk doet u voorzichtig op uw werk. Toch kan het zomaar een keer gebeuren: een bedrijfsongeval. Dit kan komen door de werkomstandigheden waarin u werkt of per ongeluk door iemand anders. Bijna altijd kan het bedrijf aansprakelijk worden gesteld. Dit kan voor een vervelende situatie zorgen. Wij doen altijd ons best om de relatie tussen de werknemer en werkgever goed te houden. Werkgevers zijn goed verzekerd voor zoiets als een arbeidsongeval en hebben zelf ook voordeel als het goed geregeld wordt. Als u bijvoorbeeld een tijd arbeidsongeschikt bent door het bedrijfsongeval, kost dat uw bedrijf geld. Dit kan ook via de verzekering vergoed worden. Wij kunnen u in Maastricht en in de omgeving van Maastricht helpen na een bedrijfsongeval.

Wat te doen bij een bedrijfsongeval

Als u betrokken bent geweest bij een bedrijfsongeval in Maastricht is het verstandig om snel uw werkgever daarvan op de hoogte te stellen en om een advocaat in de arm te nemen die u kan helpen bij de juridische afhandeling van het arbeidssongeval. Een advocaat kijkt wat voor schade er is geleden, in materiële en immateriële zin. De advocaat dient een schadeclaim in en onderhandelt met de (verzekeraar van) de aansprakelijke partij. Wij zorgen ervoor dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Juridische hulp na ongeluk op het werk

Bent u arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval en bent u op zoek naar juridische hulp? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze of voor een afspraak.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Anders kijken, meer focus
  • Persoonlijk en multidisciplinair
  • Voor particulieren en ondernemers

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Verkeersongevallen
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken

Werkgebied

Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Geleen, Papenhoven, Roosteren, Sittard, Roermond, Koningsbosch, Horn, Roggel, Vlodrop, Weert, Gastel, Ospel en omstreken.

Hoofdvestiging