085 - 580 41 82

Letselschade advocaat nodig in Maastricht?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval Maastricht

Wie is er aansprakelijk bij een bedrijfsongeval? In veel gevallen is de aansprakelijkheid niet zomaar vast te stellen. Een werknemer kan ernstig letsel oplopen door op de werkvloer van de trap te vallen. Had de werknemer voorzichtiger moeten zijn of had de werkgever meer veiligheidsmaatregelen moeten nemen? Dit soort ongevallen zijn lastig te beoordelen. Een werkgever heeft echter een verregaande zorgplicht. Dit betekent dat de werkgever er alles aan moet doen om ongelukken tijdens werktijd te voorkomen. De werkgever heeft een grote verantwoordelijkheid en moet er ook op toezien dat veiligheidsvoorschriften worden nageleefd.

Bedrijf aansprakelijk stellen voor schade

Wilt u uw werkgever aansprakelijk stellen voor de schade? Schakel de hulp in van de ervaren letselschade advocaten van De Letselschade Raetsman. Wij kunnen u helpen met de juridische stappen, zodat u uw baan kunt behouden en u uw leven snel weer op kunt pakken. Bij een bedrijfsongeval moet uw werkgever bewijzen dat hij of zij voldaan heeft aan de zorgplicht. Wanneer uw werkgever het ongeval had kunnen voorkomen door meer veiligheidsmaatregelen te nemen, dan zal uw werkgever aansprakelijk worden gesteld. Misschien heeft uw werkgever gezorgd voor veiligheidsschoenen, maar had hij of zij ook nog antislipmatten kunnen neerleggen om uitglijden te voorkomen. In dit geval zal de werkgever de schade moeten vergoeden. Neem voor meer informatie over regelgeving omtrent bedrijfsongevallen of voor het maken van een afspraak contact met ons op.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Anders kijken, meer focus
  • Persoonlijk en multidisciplinair
  • Voor particulieren en ondernemers

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Verkeersongevallen
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken

Werkgebied

Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Geleen, Papenhoven, Roosteren, Sittard, Roermond, Koningsbosch, Horn, Roggel, Vlodrop, Weert, Gastel, Ospel en omstreken.

Hoofdvestiging