085 - 580 41 82

Letselschade advocaat nodig in Maastricht?

Letselschade door medische fout

Ondanks dat artsen en chirurgen het beste met iedere patiënt voor hebben, kunnen er fouten worden gemaakt. Fouten die vermeden hadden kunnen worden. Tegenwoordig komt er steeds meer openheid vanuit medici zelf over medische fouten. Dit is al een enorme vooruitgang, maar het blijft altijd raadzaam om een gespecialiseerde, ervaren letselschade advocaat in de arm te nemen als u het slachtoffer bent geworden van een medische misser in Maastricht. Een specialist kan door zijn of haar ervaring bepalen hoe de zaak aangepakt moet worden, hoe hoog de schadeclaim is en bepaalt de aansprakelijkheid.

Medische fout advocaat in Maastricht

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Maastricht of omgeving en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn rondom uw schadezaak? Neem vrijblijvend contact met ons op. De Letselschade Raetsman is een gespecialiseerd en ervaren advocatenkantoor en onze advocaat medische fouten helpt u graag.

Vergoeding na een medische fout

Bij schade na een medische fout kunt u denken aan medische kosten, reiskosten en misgelopen inkomsten. Maar ook immateriële kosten spelen vaak een grote rol na een medische fout. Het heeft psychisch een grote impact op uw leven, het heeft misschien ook blijvende littekens of verdriet achtergelaten. Deze vorm van schade kunt u vergoed krijgen in de vorm van smartengeld. Bent u slachtoffer geworden na een medische misser? Neem in Maastricht contact op met een medisch advocaat van ons advocatenkantoor voor een intakegesprek.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Anders kijken, meer focus
  • Persoonlijk en multidisciplinair
  • Voor particulieren en ondernemers

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Verkeersongevallen
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken

Werkgebied

Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Geleen, Papenhoven, Roosteren, Sittard, Roermond, Koningsbosch, Horn, Roggel, Vlodrop, Weert, Gastel, Ospel en omstreken.

Hoofdvestiging