085 - 580 41 82

Letselschade advocaat nodig in Maastricht?

Smartengeld opeisen

De meeste schadevergoedingen zijn vergoedingen voor materiële schade. Bij een ongeval is materiële schade, zoals lichamelijke schade of schade aan uw auto of andere bezittingen, ook de meest voelbare schade. Bij een ongeluk komt echter niet alleen materiële schade kijken. Een heftig ongeval brengt ook emotionele schade met zich mee. Veel mensen weten niet dat het ook mogelijk is een vergoeding voor immateriële schade op te eisen. Deze vergoeding voor psychische schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Misschien zit u niet te wachten op ingewikkelde juridische procedures en misschien denkt u dat een vergoeding de pijn toch niet zal verlichten. Toch is het de moeite waard actie te ondernemen. Wij helpen u graag en nemen het werk voor u uit handen. De Letselschade Raetsman biedt u persoonlijke ondersteuning en zorgt ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Vergoeding psychische schade

Pijn is niet in een bedrag uit te drukken. Het vaststellen van de schadevergoeding is dan ook niet een gemakkelijke taak. Ieder mens gaat op zijn of haar eigen manier om met heftige gebeurtenissen. De rechter zal na een zorgvuldig onderzoek een uitspraak doen over een passende morele schadevergoeding. Naast de persoonlijke omstandigheden van het slachtoffer spelen ook eerdere uitspraken omtrent smartengeld een rol. De smartengeldbedragen lopen op die manier niet te ver uiteen.

Heeft u een heftig ongeval meegemaakt en denkt u recht te hebben op smartengeld? Neem gerust contact met ons op via 085 - 580 41 82!

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Anders kijken, meer focus
  • Persoonlijk en multidisciplinair
  • Voor particulieren en ondernemers

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Verkeersongevallen
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken

Werkgebied

Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Geleen, Papenhoven, Roosteren, Sittard, Roermond, Koningsbosch, Horn, Roggel, Vlodrop, Weert, Gastel, Ospel en omstreken.

Hoofdvestiging