085 - 580 41 82

Letselschade advocaat nodig in Maastricht?

Letselschadespecialist nodig in Maastricht?

Als letselschade advocaat in Maastricht is De Letselschade Raetsman al jarenlang uw letselschadespecialist. Op onze afdeling letselschade werken de beste advocaten die zich volledig inzetten voor slachtoffers van letselschade. Daarnaast worden wij bijgestaan door een medisch adviseur. Ons advocatenkantoor heeft alles in huis om uw letselschadezaak tot een goed einde te brengen. Wij zijn werkzaam voor cliënten uit de gehele omgeving van Maastricht.

Wat doet een letselschadebureau voor u?

Allereerst bekijken wij of er iemand aansprakelijk is voor uw schade. Vervolgens stelt de letselschadespecialist uw schade vast en zorgt er voor dat deze zo goed mogelijk wordt vergoed. Te denken valt hierbij aan verlies van arbeidsvermogen (zoals een inkomensachteruitgang), voorzieningen in het kader van huishoudelijke hulp, verlies van zelfwerkzaamheid (als u bijvoorbeeld niet meer in staat bent uw eigen tuin te onderhouden of uw huis te schilderen), reiskosten, telefoonkosten etc. Ook moet u denken aan smartengeld. Smartengeld, ook wel immateriële schadevergoeding genoemd, is een vergoeding voor het letsel dat u heeft en de beperkingen die daarmee gepaard gaan.

Naast de directe gevolgen bekijkt de letselschade expert ook of er gevolgen zijn die zich pas in de toekomst zullen openbaren. Deze toekomstige schade zal namelijk ook dienen te worden vergoed. De letselschade advocaat onderhandelt namens u met de aansprakelijke partij en/of schadeverzekeraar over de schadevergoeding en over het treffen van noodzakelijke voorzieningen voor u.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Anders kijken, meer focus
  • Persoonlijk en multidisciplinair
  • Voor particulieren en ondernemers

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Verkeersongevallen
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken

Werkgebied

Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Geleen, Papenhoven, Roosteren, Sittard, Roermond, Koningsbosch, Horn, Roggel, Vlodrop, Weert, Gastel, Ospel en omstreken.

Hoofdvestiging