085 - 580 41 82

Letselschade advocaat nodig in Maastricht?

Schadevergoeding aanvragen in Maastricht

Heeft u letselschade opgelopen na een bedrijfs-, verkeersongeval of medische fout en wilt u nu een schadeclaim indienen? De Letselschade Raetsman adviseert u graag bij het opstellen van een schadeclaim. Wanneer u kiest voor ons kantoor bent u verzekerd van uitstekende hulp.

Kwaliteit gegarandeerd

Ons kantoor staat in het Register Letselschade. Een keurmerk voor kantoren die aan strenge voorwaarden voldoen. Alle kantoren die merk dragen, dus ook uw kantoor in Maastricht, worden gecontroleerd en staan onder toezicht van een onafhankelijke consumentenorganisatie. Dit geeft u de garantie dat u ook bij De Letselschade Raetsman bij een gespecialiseerd en ervaren advocaat zit.

Hulp bij een schadeclaim vaak kosteloos

De hulp van een letselschade advocaat kost u over het algemeen niets. Wanneer u een letselschadevergoeding aanvraagt bij de aansprakelijke partij, dan wordt namelijk alle schade verhaald op de deze partij, dus ook de kosten die u moet maken voor het inschakelen van een advocaat. Een letselschadeclaim kan bestaan uit vermogensschade, maar ook uit smartengeld.

Smartengeld

Smartengeld is een vergoeding dat u krijgt voor de psychische schade die u heeft opgelopen. Om u een idee te geven waarvoor u een schadeclaim kunt indienen, volgen hier een aantal specifieke voorbeelden. U heeft letsel opgelopen doordat u tijdens het sporten door toedoen van een ander gewond bent geraakt, wanneer u struikelt over een losliggende stoeptegel en hierdoor iets breekt of wanneer op het werk een machine niet goed staat afgesteld en u uw hand bijvoorbeeld niet meer kunt gebruiken. Wilt u weten hoeveel kans uw schadeclaim maakt? Neem gerust contact op met uw letselschade advocaat in Maastricht.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Anders kijken, meer focus
  • Persoonlijk en multidisciplinair
  • Voor particulieren en ondernemers

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Verkeersongevallen
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken

Werkgebied

Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Geleen, Papenhoven, Roosteren, Sittard, Roermond, Koningsbosch, Horn, Roggel, Vlodrop, Weert, Gastel, Ospel en omstreken.

Hoofdvestiging