085 - 580 41 82

Letselschade advocaat nodig in Maastricht?

Letselschade whiplash in Maastricht

Een verkeersongeval kan ernstig lichamelijk letsel tot gevolg hebben, letsel dat na een tijdje weer verdwijnt, maar ook letsel waar u langere tijd of misschien zelfs wel blijvend last van heeft. Een whiplash is een aandoening waar u blijvend last van kunt hebben en wordt vaak veroorzaakt door een verkeersongeval. Bij een whiplash kunnen klachten, zoals nekpijn, hoofdpijn, duizeligheid, concentratieproblemen en vermoeidheid voorkomen.

Diagnose whiplash

De diagnose whiplash stellen kan echter problematisch zijn. Sommige klachten treden pas na een tijdje op en sommige symptomen zijn niet altijd meteen te duiden. Als sommige klachten pas na een tijdje optreden, dan kan het letsel moeilijker met het ongeval in verband worden gebracht. Wanneer er twijfel bestaat over het letsel, dan brengt dit ook problemen met betrekking tot de schadevergoeding met zich mee.

Hulp bij whiplash schadevergoeding

Kampt u met nekpijn na aanrijding? Als u door het toedoen van een ander letselschade heeft opgelopen, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Het is belangrijk u goed te laten informeren over de stappen die u moet zetten. U kunt in een lastige situatie terechtkomen wanneer u complex letsel heeft opgelopen. Bent u op zoek naar juridische hulp bij een whiplash? De Letselschade Raetsman helpt u bij het opeisen van een schadevergoeding. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij zijn te bereiken op 085 - 580 41 82 of via het contactformulier.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Anders kijken, meer focus
  • Persoonlijk en multidisciplinair
  • Voor particulieren en ondernemers

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Verkeersongevallen
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken

Werkgebied

Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Geleen, Papenhoven, Roosteren, Sittard, Roermond, Koningsbosch, Horn, Roggel, Vlodrop, Weert, Gastel, Ospel en omstreken.

Hoofdvestiging